V hudi nesreči vpleten David iz skupine Gadi. K sreči jo je odnesel brez prask

Član skupine Gadi naj bi pred dnevi bil udeležen v prometni nesreči, poroča Radio Veseljak. Gadi so na Bledu snemali nov videospot, nesreča pa se je zgodila, ko se je njihov član David utrujen vračal domov.

Njegova žena Barbara je, po poročanju Radia Veseljak, na družabnem omrežju objavila spodnji zapis.
” Teden, ki se izteka je bil za našo družino stresen, težak, a hkrati tudi vesel-z dobrim koncem..kaj dobrim odličnim.
Sončna sreda, zame navaden dan, preživet s puncama, za Davida celodnevno snemanje spota na Bledu-kdor je že snemal spot ve, da to ni mačji kašelj..seveda brez prisotnega alkohola. Zvečer ko se vrača domov, pa ga premaga utrujenost za volanom. Sekunda je bila dovolj in zgodilo se je to, kar se ne bi smelo nikomur. Nekdo tam zgoraj ga ima res močno rad, saj jo je odnesel brez ene same praske..tudi gospod, v katerega se je zaletel je živ in zdrav. Lahko bi ostala brez partnerja, hčerki brez atija, mama brez sina, brat brez brata, itd., itd…
Ker vas je ogromno muzikantov tukaj in ker je življenje samo eno, naj vas ta slika opomni, da ni vredno iti za volan utrujen..ko se vračamo zjutraj iz nastopa nas nič ne stane še ena dodatna “kitica” dremeža, pa čeprav v avtu..hotelu, hostlu, pri prijatelju.. Preveč nenadomestljivi smo za svojo družino, da bi bilo vredno plačati z življenjem.
Pravijo, da živemu človeku se vse zgodi..danes ti, jutri jaz…hvala višji sili, da v sredo ne David ali gospod, ki je bil udeležen v prometni nesreči.
Praznujemo nov rojstni dan..življenje je čudovito, žal se tega najbolj zavemo šele v nesreči. Čuvajmo ga, radi se imejmo.
Ps: pa naj še kdo reče, da zakaj ne menjamo avta in da je 17 let star BMW “sranje”..med drugim mu je rešil življenje. “

K sreči se je vse izteklo dobro.