JUTRI PRIHAJA KEMAL: Ga boste pozdravili? Potem to preberite

Slavnega turškega igralca Buraka Özçivita bo med težko pričakovanim obiskom v Sloveniji mogoče videti le v SES-ovih nakupovalnih središčih. Že jutri ga lahko ulovite v Citycentru v Celju in Europarku v Mariboru, kjer se bo postavni zvezdnik po več kot kilometer dolgi rdeči preprogi sprehodil mimo množice, med prodajalnami, tako v Celju kot tudi v Mariboru pa bo oboževalce pozdravil tudi z velikega odra. V sredo pa ga boste videli v Cityparku Ljubljana.

Evforija pred obiskom slavnega igralca bo jutri dosegla prvi vrhunec, saj bo Burak Özçivit v spremstvu svojega managementa končno stopil na slovenska tla. Zvezdnik se bo s svojimi oboževalci srečal jutri, v torek, 29. maja, ob 16. uri, v celjskem Citycentru in ob 19. uri v mariborskem Europarku. Priljubljeni Burak se veseli srečanja s slovenskimi oboževalci, zato je le zanje posnel tudi video, ki si ga lahko ogledate tukaj. Srečanje igralca z oboževalci v Citycentru Celje bo povezoval znan voditeljski par Janko in Damjana (Simon Klanfar in Damjana Senica), v Europarku Maribor pa bo dogodek vodil voditelj Mitja Šeško.

Da boste v srečanju s superzvezdnikom lahko čim bolj brezskrbno uživali, je v Celju jutri, 29. maja, na voljo brezplačni avtobusni prevoz med 12. in 20. uro.  Poleg 1500 mest v garažni hiši oziroma parkirnih mest Citycentra Celje, pa so obiskovalcem na voljo tudi parkirna mesta Celjskega sejmišča.

Tudi za oboževalce turškega zvezdnika, ki bodo v torek, 29. maja, prišli igralca pozdravit v mariborski Europark, bo poleg brezplačnih parkirnih mest Europarka Maribor, zagotovljena možnost brezplačnega koriščenja dodatnih parkirnih mest, in sicer na parkirišču kina Maribox ter Doma Danice Vogrinec Maribor v neposredni bližini Europarka. Na obeh lokacijah bo brezplačno parkiranje na voljo med 17. in 21. uro.

Vsi, ki komaj čakate trenutek, ko boste postavnega Turka videli v živo, se pred tem lahko fotografirate z njegovo silhueto v naravni velikosti, in sicer v Citycentru Celje še danes, 28. maja, in jutri, 29. maja; v Europarku Maribor pa od danes do srede, 30. maja.

V sredo, 30. maja 2018, ob 16. uri pa boste zvezdnika lahko srečali v živo med sprehodom po rdeči preprogi v Cityparku Ljubljana. Dogodek v ljubljanskem Cityparku bo povezoval televizijski voditelj David Urankar. Tudi v največjem nakupovalnem središču pri nas se lahko oboževalke vsak dan do prihoda priljubljenega igralca, fotografirajo z njegovo silhueto v naravni velikosti. Na dan obiska igralca, 30. maja, lahko avtomobile parkirate v Cityparkovi parkirni hiši. Zaradi pričakovane gneče vam svetujemo prihod z javnim potniškim prometom, in sicer do Cityparka Ljubljana vozijo avtobusne linije 2, 7 in 7L, 12 in 12 D, 24 in 27. Vse možnosti parkirnih mest lahko preverite tudi na spletni strani Cityparka Ljubljana.

Burak Özçivit, ki je kot Kemal osvojil srca Slovenk v nadaljevanki Moja boš, v Slovenijo prihaja na povabilo treh največjih SES-ovih nakupovalnih središč v Sloveniji – Citycentra Celje, Europarka Maribor in Cityparka Ljubljana. Za njegov prihod smo se odločili, ker želimo obiskovalcem naših nakupovalnih središč ponuditi čim bolj pestro ponudbo tako v prodajalnah in lokalih kot tudi v sklopu spremljevalnega programa. Igralec ima v Celju, Mariboru in Ljubljani med obiskovalci naših središč veliko oboževalcev. Verjamemo, da bomo z njegovim prihodom obiskovalcem podarili nepozabno doživetje.